Musical DE KLAS VAN 2080

musical De Klas van 2080

Soort musical: eindmusical/afscheidsmusical groep 8
Aantal rollen / spelers: 16 – 31
Aantal liedjes: 8
Tijdsduur: 60 minuten

Verhaal

Het is 2080 als groep 8 aan het eind van het schooljaar meedoet aan een bijzonder project. Er komt een robot in de klas die er uitziet als een gewone jongen en die buitengewoon veel weet. Hij komt helpen met de laatste loodjes en met de voorbereiding op de middelbare school. Meester Kaars en zijn leerlingen zijn er erg blij mee. Alleen loopt alles anders dan zij hebben voorzien…

Net als de situatie onhoudbaar dreigt te worden, brengt een school-olympiade verlossing. Een vertegenwoordiger van de klas mag het – tijdens een spannende tv-quiz –opnemen tegen een andere school. Joey wordt tegen zijn zin naar voren geschoven. Nu zal hij zich moeten bewijzen als slimste van de klas. Of zal hij andere krachten kunnen inzetten?

Uitvoering Kracht van 8 musical De Klas van 2080, tijdens het Lief Langedijk Festival, 30 september 2017, met kinderen en volwassenen.

​Liedjes

Klik op de link om een mix van liedjes te luisteren uit de musical DE KLAS VAN 2080.

Prijs € 108,- voor:

 • Pdf met:
  -script
  -liedteksten
  -aanwijzingen voor regie, kleding en decor
  -bladmuziek
 • Muziekbestanden van 8 liedjes en ondersteunende geluiden, incl. een karaoke versie van de muziek. Deze wordt gebruikt tijdens de uitvoering van de musical
 • Eigen inbreng/ideeën van kinderen uit groep 8 is goed mogelijk bij de musical De Klas van 2080. Er kunnen ook volwassenen meespelen!

Informatie

Deze musical is tot stand gekomen door:

 • Hoofdsponsor stichting Lief Langedijk
 • Arjan Terpstra en Patricia Idsinga, tekstschrijvers
 • Wendy Boots, musicus
 • Matty Toorenburg en Pauline Swart, regisseurs
trainingsbureau al licht 5