Margrete Stoute-Boots

Mijn naam is Margrete Stoute-Boots (1962).  Ik ben met veel plezier en vervulling lichtwerker, (spiegel)coach en trainer in mijn eigen één-vrouws-bedrijf. Vanwege mijn verlangen naar groei en leren op het gebied van begeleiding, communicatie en bewustwording, heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. In deze praktijk, die sinds 2003 bestaat, maak ik een combinatie van allerlei mogelijkheden en technieken om mensen bewust te leren in hun eigen kracht te komen en te blijven. Op een manier, waarbij u lichter de deur uitgaat!

Als coach ontvang ik ouders, leerkrachten en begeleiders kinderopvang, die een hulpvraag hebben op het gebied van opvoeding en ontwikkeling.
Als spiegelcoach “vertaal” ik gedrag en/of klachten van kinderen naar de volwassenen toe; welke boodschap hebben kinderen voor hun omgeving?

Scholing >

lichtstralen op het water met een donkere lucht