Kind In Kracht Verhalenbundel

boek Kind In Kracht Verhalenbundel

Een verzameling van 25 helende verhalen in deze Verhalenbundel, die een krachtig handvat kunnen zijn, om kinderen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Deze verhalen zijn gemaakt door deelnemers aan de Kind In Kracht kindercoach-opleidingen in Nederland en Curaçao. De verhalen zijn bedoeld om voor te lezen aan kinderen en als inspiratiebron voor het zelf schrijven van een helend verhaal.

Het gesproken woord kan diep doordringen in het (onder)bewustzijn van kinderen. Het kan herkenning geven, helend werken, motiveren en inspireren en hiermee een prachtig geschenk vormen.
In de Kind in Kracht Kindercoach Opleiding wordt het schrijven van een helend verhaal beschouwd als een krachtig handvat om kinderen te ondersteunen, bijvoorbeeld omdat ze moeite hebben met slapen of omdat ze best wel wat meer dapper mogen zijn of omdat ze ergens bang voor zijn of…
De mogelijkheden van een helend verhaal zijn eigenlijk eindeloos.

De bundel is samengesteld door Margrete Stoute, mede-ontwikkelaar van de KIK Opleiding en al van jongs af aan gefascineerd door taal. In haar professionele leven werd zij ook geraakt door de boodschap, diepere betekenis en helende potentie van verhalen.

€ 12.50
Exclusief € 5,00 verzendkosten (binnen Nederland)

trainingsbureau al licht 5