Boeken

Kracht van 8 Bronnenboek EVersie

Kracht van 8 Bronnenboek

In 2 versies verkrijgbaar: Papieren of Digitaal

In dit Bronnenboek staan ruim 370 suggesties om de 8 krachten van De Kracht van 8 handen en voeten te geven.

boek margrete stoute kracht van acht

De Kracht van Acht

Het wordt soms zo gemakkelijk gezegd: “Blijf in je kracht” of: “Kom in je kracht”. Maar over welke kracht gaat het dan?
Dit boek is een kennismaking met en een verdieping van acht verschillende krachten die samen De Kracht van 8 vormen. Het is een voortvloeisel uit het krachtwerk dat Margrete Stoute-Boots voor kinderen creëerde. Veel materialen en werkvormen zijn nu ‘vertaald’ in volwassenentaal om de acht krachten ook voor volwassenen handen en voeten te geven. Dit biedt een scala aan mogelijkheden voor iedereen die zijn eigen kracht wil vinden of vergroten en wil bijdragen aan een betere samenwerking met anderen – kinderen, collega’s, werknemers, familie, vrienden of wie dan ook.

Naast verdieping van de acht krachten besteedt het boek ruimte aan krachtwerk, krachtverhalen en de link tussen de acht krachten en de Nieuwe Tijd. Op de bijgesloten cd staat de geleide visualisatie ‘Kleurenreis’, die je kunt gebruiken om individueel of in groepsverband de acht krachten te verdiepen. Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Andromeda. 

Bestellen? Stuur Al-licht-5 een email.

boek Kind In Kracht Verhalenbundel

Kind In Kracht Verhalenbundel

Een verhaal werkt soms zelfs krachtiger dan een gesprek, bijvoorbeeld bij kinderen die zich te onveilig voelen om over hun problemen te praten of moeite hebben met het vinden van de juiste woorden. In deze bundel staat een verzameling verhalen met allerlei thema’s. Ze zijn door de jaren heen geschreven door deelnemers aan de opleidingen waar Margrete Stoute en Carla Muijsert als docenten bij betrokken zijn geweest.

kinderboek kleurkracht

KleurKracht

Het verhaal is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar om zelf te lezen, voor te laten lezen, de vragen in te vullen en de tekeningen in te kleuren. Een magische ontdekkingsreis in een land vol kleuren, die hun betekenis en kracht laten weten in de opdrachten voor Eno en Rosa.

Bestellen? Stuur Al-licht-5 een email.

trainingsbureau al licht 5